Over Bert’s blog

Een betere chaos!

Bert Kruisdijk
Bert Kruisdijk

Deze blog dient als een dagboek van een man met een grote chaos in zijn hoofd en de behoefte om dat onder controle te krijgen. Ik ben voortdurend op zoek naar de best mogelijke manier om zo goed mogelijk mijn werk te doen. Je vind hier een combinatie van de dingen die ik heb geprobeerd, de dingen die werken, de dingen waarvan ik geniet dat ze werken, de dingen die ik nog wil bereiken en de dingen die ik gebruik om ze te bereiken. Deze blog bevat ook veel willekeurige dingen die zomaar zijn ontstaan of belangrijke informatie voor mijn werk maar zoals ik al schreef, het is soms een chaos. Veel dingen dus maar hopelijk voldoende geordend.

Er zijn verschillende blogs en sites die je vertellen hoe je je werk beter kunt doen. Zij bieden “bewezen” tips en tactieken om u te helpen uzelf te verbeteren. Dit is niet een van die blogs/sites . Ik heb geen zaken te vertellen wat je moet doen of hoe je het moet doen, dat zou arrogant en betweterig zijn. Ik doe echter mijn best om te delen wat werkt voor mij. Sommige onderwerpen zullen passend voor u zijn, vele onderwerpen waarschijnlijk niet.

Ik schrijf vooral deze blog voor mijzelf, ik doe dit publiekelijk met de hoop dat dit nuttig voor u kan zijn en omdat het mij dwingt orde in de chaos te brengen. Laat mij maar weten waar u wat aan heeft gehad maar ook als u eigen tips en trucs heeft die mij verder helpen orde in de chaos te brengen.

Bert Kruisdijk – +31 (0)6 83 63 9107 / bkruisdijk@me.com